En ny tradition föds

IMG_6058

Det som föddes som en tanke hos mig i höstas har blivit verklighet den här helgen. Det här med gårdsloppis eller loppisevenemang överlag har ju blivit väldigt populärt de senaste åren. I år försöker vi för första gången att ordna loppis i min hemby och nu när vi har andra dagen av loppisförsäljning avklarad så kan jag nog säga att vi alla är ganska nöjda. Bara igår hade vi rätt mycket folk på besök, idag har det varit lite lugnare fick jag höra. Men vi hoppas ju förstås på att imorgon så kommer det en ström av folk igen.

Det roligaste är ändå att träffa alla människor som finns i den här lilla byn. Människor som på ett eller annat sätt haft del i min uppväxt. Att få växla några ord med dem och se hur glada de är över att det ordnas något evenemang. Det är inte ofta man ser någon när man rör sig efter vägarna här och när jag är här så är det mest mina föräldrar och min morbror jag ser.

Jag förutspår en ny tradition i Oxkangar, vårloppis vid bystugan.

3 thoughts on “En ny tradition föds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s