En tankeställare

 

Åter igen påminns jag om inläggen jag skrev för ett tag sen. Här hittar du det senare, här hittar du det första. Youtube-klippet som setts av många, delats på alla möjliga sociala medier ger oss åter en tankeställare. En sådan sak som vi kanske dagligen reflekterar över i korta stunder, men sen inte ger någon djupare tanke.

Han har ju rätt den där karln! Men ja, det är ju tidens melodi att jämt vara uppkopplad och långt inne i skärmens värld.  Vi borde  bli bättre på att ge mer av vår tid till vettigare saker än en pekskärm, med det menar jag människorna omkring oss. För en dag är de borta å då kan inga instagramhjärtan, tweets eller statusuppdateringar få dem tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s