Att fira fina föräldrar

Igår firade vi pappas födelsedag, samtidigt passade vi på att fira morsdag i förskott också. Pappa fick den senaste säsongmuggen av muminmuggar, vad passar bättre än en seglande muminfamilj åt min båtälskande pappa. Mamma fick en ros iden finaste röda färgen.

Jag tänker på hur ens relation till familjen och föräldrarna förändras över åren. När man är liten är föräldrarna det viktigaste som finns, ju äldre man blir och speciellt i tonåren desto mer stör man sig på dem. När du äntligen kommer ur den jobbiga tid som är dina tonår börjar du kanske se på dina föräldrar i ett annat ljus. Idag, några dagar före jag fyller 25, ser jag på mina föräldrar som ovärderliga. De har så mycket kunskap om det här som kallas livet och delar gärna med sig, förutsatt att vi vill lyssna.

Idag passar en av mina nya favoritlåtar bra, Hedegaard – Happy home. ”We got a lot of love and a happy home”.

3 reaktioner på ”Att fira fina föräldrar

  1. Att få barn är en ovärderlig gåva, som man kanske tar för given men som inte är alla förunnat. Livet lär också oss som föräldrar, varje dag olika saker och med de erfarenheter jag har idag så skulle jag kanske ha gjort en del annorlunda under resans gång. Tack för att ni kom!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s