Hipp, hipp hurra!

IMG_6077

Vilken dag, födelsedagar är de bästa dagarna! Barnen på jobbet har kramat och grattat och gett mig sandbakade kakor och osynliga presenter. Arbetskamraterna överraskade med den finaste orangea buketten och jag bjöd dem på hembakad dajmkaka. Det är inte så svårt att lista ut vad som finns i paketen jag får av min sambo vid varje jul och födelsedag, han vet att jag älskar muminmuggarna.

Mina föräldrar och hans mamma+sambo har varit här ikväll på kaffekalas. Att kunna sitta ner alla tillsammans ibland är riktigt roligt. Vackra blommor och mera delar till min pentikservis fanns i en påse. Syrran och hennes pojkvän överraskade med ett kort, jag skall få göra gelenaglar, hur fantastiskt!  Jag är så tacksam! Fast mest tacksam är jag förstås över alla som kommer ihåg mig på min dag och att få fira den med nära och kära.

 

 

4 thoughts on “Hipp, hipp hurra!

  1. Grattis! Jag ser att du fyllde precis lika många år som vår dotter fyllde dagen efter dig : ) Dessutom verkar ni jobba i samma ”branch” också!
    Ha en fin kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s