Det snurrar i min skalle.

IMG_6095

Hej, här är jag, idag och just nu. Många tankar snurrar runt i huvudet och helst av allt skulle jag vilja lägga mig ner och sova till imorgon. Idag kom äntligen brevet på posten, brevet innehållandes min behörighet att arbeta som specialbarnträdgårdslärare.

Jag drog en lättnadens suck över att det äntligen är klart, som jag kämpat! Samtidigt kan jag inte låta bli att känna en saknad. Vad skall jag nu hitta på? Ja, jobba såklart och fira sommarlov förstås. Men sen då? Jag tror nog det klarnar efter ett tag å jag har lovat mig själv att inte börja på med några större projekt inom den närmsta tiden. Om tio år, då kan jag se om jag är intresserad av att studera något igen. Men först så skall vi leva lite och andas och vila.

2 thoughts on “Det snurrar i min skalle.

  1. Jag minns den där känslan….vad konstigt det kändes att inte studera längre. Men efter ett tag inser man att det är såå skönt att vara ”fri” och inte hela tiden känna att man borde läsa på tent på kvällarna utan man får slappa och njuta av livet 🙂 Grattis till examen!

    Gilla

    1. Tack! Iofs. Så har jag ju jobbat heltid från augusti 2011, det har har ju bara varit på sidan om studier… men visst känns det lite konstigt just nu. Så väldigt stora projekt blir det nog inte framöver tror jag. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s