Sjung om studentens lyckliga dar..

IMG_6112

Så har vi firat min kusin som fick den vita mössan idag. Nästa år är det följande kusins tur och sen är det paus en par år. Så trevligt att få gå på någon annans examensfest också, det har ju nästan enbart varit mina egna eller syrrans examen som firats de senaste åren känns det som.

Träffade en del av mina barndomsvänner igår och vår studenttid och studentresa kom på tal. Med facit i hand så är det himla skönt att ha blivit en några år äldre idag. Men visst var det en härlig tid det också, när den vita mössan just lagts på ens huvud och hela världen låg för ens fötter.

Trevlig lördag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s