Det tredje loppisracet på Källbacken

IMG_6197

 

Med sommarvärmen och regnet kom också tillfälle för mig att besöka årets första sommarloppisevenemang. Jag fick finfint sällskap av syster och hennes båda döttrar och tillsammans traskade vi gata upp och gata ner på Källbacken och besökte olika gårdar. En del bekanta, mest bloggare, hehe, och massor av fina saker som fanns till salu. Ibland önskar jag att det fanns möjlighet att från scratch inreda något och enbart köpa loppisprylar då.

Några saker köpte jag ändå, har varit väldigt sparsam med att besöka loppisar den senaste tiden, mest för att jag inte skall köpa hem en ”massa onödigt” som sambon brukar uttrycka sig.

IMG_6198

IMG_6199

Blompallen skall få stå där ett tag nu, så att jag får bestämt mig vilken färg den skall bli. Visst är det snyggt med den där slitna stilen också, men jag känner samtidigt att den inte riktigt passar här hos oss. Två st. diskhanddukar i ett snyggt grått mönster köpte jag också. Det passade superbra att tända lite ljus och dona med loppisgrejerna nu när regnet öste ner utanför fönstret. Välbehövligt, var det nu hoppas vi bara på värme också.

 

10 reaktioner på ”Det tredje loppisracet på Källbacken

  1. Ping: Bloggåret 2014 | fina Christina

  2. Fatet med 4 ljus.. Var har du köpt det? Lr kanske det åxå är ett loppisfynd.
    Jag äger ett sånt, en examenspresent för många år sen.
    Lyckades slå i kanten å en bit föll bort.. Nu skulle jag ju vilja hitta ett nytt, eftersom jag gillar det å har ett våningsfat i rätt så likadan stil.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s