Norra österbotten på väggen

Under loppisracet i Nykarleby var det en försäljningsplats som fångade mitt intresse och lämnade i minnet. En viss gul poster lämnade ett intryck och efter några dagar skickade jag iväg min beställning till Koya Design.

IMG_6230

På vår vardagsrumsvägg hänger nu två posters. Den ena designad av Jeppisbon Johanna Högväg, highway design, och så det gula nyförvärvet designad av Nykarlebyborna Malin West och Ann-Sofi Grandén, Koya design. Jag är mycket glad över att ha österbottniska inredningsdetaljer i mitt vardagsrum.

4 thoughts on “Norra österbotten på väggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s