Matinspiration?

IMG_6325

Att stå i köket och laga mat är väl kanske inte den roligaste sysselsättningen i nuläget om vi tänker på värmen. Äta bör man.. När jag läste Minimalisternas blogg här om dagen så fick jag ett tips som jag gärna vill dela med mig av till er andra.

Ni vet hur den där inspirationen till att handla och laga mat lyser med sin frånvaro mellan varven. Nå, jag föreslår att du sätter dig ner och skriver upp alla de där rätterna som du brukar laga på vardagarna. På min lista hittas t.ex. olika sorters pasta, köttbullar, korvsås osv. Detta för att underlätta dels när du skall planera din inköpslista men samtidigt också för att du skall få inspiration och komma ihåg vilka rätter som är goda och som går enkelt att laga. Listan kan med fördel tejpas upp på insidan av köksskåpsdörren där du förvarar dina torrvaror.

Min lista har redan hunnit bli ganska lång och jag har på känn att fler rätter kommer att läggas till vart efter. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s