Kanske borde bloggen vakna nu?

IMG_6328

Hej, här är jag. Kanske det vore på tiden att bloggen börjar vakna upp ur sommardvalan. Jag kan för mitt liv inte begripa hur man gör bara? Det mesta går på rutin just nu och inte mycket av intresse händer.

Jag borde boka loppisbord och gå igenom lägenheten i jakt på saker att sälja. Jag funderar på vilken nyans som är ”rätt” den höstdag jag väljer att färga mitt hår. Åskan mullrar här ovanför och jag räknar att det borde vara femte eller sjätte gången denna vecka. Så att sånt i nuläget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s