Höstmyset kommer, är du redo?

IMG_6361

Vem har sagt att hösten behöver vara kall, regnig, grå och trist? Visst är den det vissa dagar, det kan vi inte komma ifrån. Men med den pangsommar vi har haft så tycker jag inte heller att vi ska klaga på hösten då sen när den väl kommer. Okej?

Jag hoppas att den här hösten kommer med trevliga fikastunder, massor av ljuseldande, ytterligare ett lager kläder och det där våffelkalaset jag funderat på länge och väl nu. Ja å en massa andra skojigheter förstås.

Vad är dina planer för hösten 2014?

8 thoughts on “Höstmyset kommer, är du redo?

 1. Jag vill dra ut på sommaren så länge det går. Jag vägrar nerkavlade byxben på långbyxor och strumpor åtminstone till september. Jag fyller år den 31 augusti, och för mig är det sista sommardagen.
  Inga specifika höstplaner här, förutom kanske en Stockholmsresa för att hälsa på en ny familjemedlem. Och så att fortsätta med livsnjuteriet, men det ska man göra alla årstider. 🙂

  Gilla

  1. Jag har nog tyvärr fått inse att sommarkläderna behöver börja plockas undan. Det har varit en del morgnar nu som har varit så förskräckligt kalla, mot vad vi har fått bli vana med. Å du har alldeles rätt, livsnjuta skall man göra varje månad och årstid. 🙂

   Gilla

 2. Ja äntligen är det höst!! Och det är sannerligen så att den aldrig har varit så efterlängtad som i år, och då tänkte jag inte på den nya familjemedlemmen, utan värmen som varit! Äntligen får man klä på sig långbyxor, strumpor och tröjor igen!
  I höst tänkte jag inleda min karriär som tvåbarnsmamma och bara försöka infinna mig i den rollen. Dricka te och titta på serier förstås 😉

  Gilla

 3. Åh, jag älskar hösten! Nu blev jag också inspirerad att börja dricka te om kvällarna – det hör ju hösten till och känns mysigt när sommarvärmen avtar. I höst tänker jag satsa på familjeliv men också träffa vänner, kanske gå på brunch och återuppta gymträningen!

  Gilla

 4. I höst skall jag elda ljus, handarbeta och elda i kakelugnen varje ledig stund. Kanske försöka hinna sova på villan och bada bastu ännu en gång före säsongen avslutas. Hoppas innerligt att vi skulle hinna med fler skogspromenader, långa sådana, med vårt yrväder.

  Däremellan skall jag jobba, renovera och jobba 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s