Bloggloppis och trasmattor

IMG_0027

 

Det blev inget Juthbacka för oss i år,men en sväng via Ylikivas bloggloppis tog jag. Roligt att få träffa Johanna, vars blogg jag läst en tid och att skymta Sofia där i vimlet. Det var massor med folk på plats redan strax efter kl. 10. Jag gick ett snabbt varv genom lokalen och åkte sen hem. Bloggloppisar borde ordnas oftare, men då kanske i lite mer ändamålsenliga lokaler.

Hur som helst så fick jag äntligen in de nytvättade mattorna i lägenheten igen. Jag gillar att fynda mattor på loppis, de är ofta riktigt snygga och priserna är verkligen inget att tala om. Fast vid dagens snabba loppisrunda blev det inte fyndat någon matta, däremot två fina ljusblå iittala ljusstakar.

Tack vare mitt besök till Vasa på förmiddagen har jag nu större lust att tag i det massiva projektet att prismärka loppisgrejer. Jag har bokat bord på Fyndis i september och hoppas bli av med så mycket grejer som möjligt.

Trevlig lördag till er!

6 thoughts on “Bloggloppis och trasmattor

    1. Jag valde medvetet att ta bord i september så att jag hinner få i ordning alla saker. Men jo, nog tror jag att det är kö för jag har inte fått min bordsnummer ännu.

      Gilla

    1. Nya trasmattor kan vara riktigt dyra.. Medan de som har några år på nacken men ändå är i bra skick kan fås för en rätt billig peng. De mattor jag har köpt har röt sig kring 3-5 euro oftast.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s