En snabb måndagshälsning!

IMG_0034

Hej å hå måndag! Jag har en riktig ”flängarvecka” på gång och vet redan nu att det inte kommer bli mycket tid över för sociala medier och dator denna vecka. Men livet är ju prioritet 1 och bloggen prioritet 2. Å ni vet om man lever och gör saker så finns det något att blogga om sen…

Hur som haver så är det riktigt roligt att se hur besökarsiffrorna pekar stadigt uppåt varje dag. Min bloggmotivation är på topp också, mycket tack vare all inspiration som gruppen Finlandssvenska bloggare ger. I förra veckan var det också ett år sen jag fattade beslutet att fortsätta blogga och startade upp Fina Christina. Hur mångte bloggen det är vet jag inte riktigt, men roligt är det hur som helst och ännu slutar jag inte blogga.

Hoppas ni får en fin start på veckan!

6 reaktioner på ”En snabb måndagshälsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s