Less is more, att sälja på loppis igen.

IMG_0206

 

Jag försöker tänka less is more och prissätter en hel del grejer som jag hoppas att någon annan blir lycklig av att hitta på Fyndis från onsdag. Om ni gillar att läsa, har storlek 40 på era skor, är i behov av en förvaringslåda eller en blomställning eller kanske någon ny festklänning eller handväska så tycker jag ni kan vika in.

Så kritiskt som det går i nuläget har jag gått igenom diverse skåp och lådor här hemma och hos mina föräldrar. Känner att jag behöver förändring och det får jag kanske genom att göra mig av med lite saker.

Däremellan borde jag googla Tove Jansson, gå på en timmes promenad och så vill jag så gärna ändra min blogglayout. Dags att sätta fart med andra ord.

2 reaktioner på ”Less is more, att sälja på loppis igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s