Kräftkalas med familjen

IMG_0219

 

Igår kväll var vi bjudna på en liten kräftfest hemma hos mina föräldrar. Jag äter gärna både fisk och skaldjur och var mycket glad över att få sätta mig och äta både kräftor och oskalade räkor. Mamma hade förstås tänkt på de som inte äter skaldjur också så det fanns också paj och sallad samt lite annat småplock på bordet.

Vi fick ett par trevliga timmar tillsammans kring bordet och vi behövde verkligen inte gå hungriga resten av kvällen. Tack!

4 thoughts on “Kräftkalas med familjen

  1. Det måste ju vara den perfekta maten nu när folk annars är så stressade och överallt. För det är väl lite slowfood över hela kräftskivan? Det är iaf den uppfattningen jag fått som bara har varit på kräftskiva en enda gång i mitt liv… För ca hundra år sedan 😛

    Gilla

    1. Haha, ja det kanske man skulle kunna säga att det är. Om vi tar någon annan familj än min i beräkning kanske. Ofta blir det så när vi träffas och äter att alla äter upp relativt snabbt och sen pratar vi. 😀 Men det är lite pilligt och knepigt så det tar ju betydligt längre tid än vad man tänkt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s