Lite bilder från vår lägenhet

Det är ett tag sen jag visat er hur vi bor och nu när hela lägenheten är städad och snygg så passar det bra att ta en rundtur. Vi hyr en tvåa som finns väldigt centralt i Kvevlax. Många blir dessutom ganska förvånad när jag berättar var vi bor, för det är kanske inte det första stället man skulle tänka på. Men här i samma hus finns förutom ytterligare en hyreslägenhet också hemservicebyrån, hemsjukvården och hälsostationen. Nära till sjukservice, hehe.

Jag trivs superbra i vår lilla lägenhet och fast tankarna ibland vandrar vidare till husbygge eller lägenhetsköp så känns det i nuläget som ett bra val att fortsätta bo här ett tag till. Välkommen hem till oss!

IMG_0279 IMG_0280 IMG_0281 IMG_0282 IMG_0283 IMG_0284 IMG_0285 IMG_0286 IMG_0287 IMG_0288 IMG_0289

IMG_0291

 

Klicka på bilderna för att se dem i större format.

8 thoughts on “Lite bilder från vår lägenhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s