Innehållet i vardagsbloggarens goodiebag

Maria och Ida-Marie har ju startat den fenomenala gruppen Finlandssvenska bloggare på Facebook. Det visade sig att det finns en hel del finlandssvenskar som bloggar och nu som då hittar jag ett och annat guldkorn bland alla bloggar.

Nå, tjejerna drog också igång en rolig och enkel tävling där vinnarna publiceras i olika videor ungefär varannan dag. Döm om min förvåning när det råkade vara jag som vann goodiebagen i kategorin vardagsbloggare. Igår hade jag möjlighet att åka och hämta min fina lila påse av Maria och nu får också ni ta del av vad som fanns i den.

IMG_0310

 

Mina goodiebagvinster är sponsorerade av:

Servetthållaren: Sauna ja sisustus AjnoPresentkort på picknickkryssning till Åland: Viking LineMugg: Radio x3mVykort: Highway Design. Å så fick jag en pdf via Fb-chatten igår med en kupong värde 325 kr för en personlig almanacka. Å kortet i servetthållaren kommer från Lundagård.

Superfina vinster som jag hoppas få mycket nytta av. Hur jag skall få lurat med sambon på picknickkryssning som annars åker båt 2-4 gånger per vecka är något att fundera på.

Tusen tack tjejer och finlandssvenska bloggare!

15 thoughts on “Innehållet i vardagsbloggarens goodiebag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s