Blommor och bloggenkät

 

IMG_0388

Jag kan inte sluta förundras över de vackra blommorna på mitt fönsterbräde i köket. St. pauliorna blommar och den röda pelargonen har nyss slagit ut sina knoppar också för cirka femtioelfte gången. Fantastiskt roligt när det lyckas med dessa växter ibland också. Nästa grej blir att få orkidéerna mina att blomma lika vackert.

För övrigt har jag nyss avslutat min bloggenkät som jag haft uppe ett tag. Ni var en hel del som hade svarat på mina frågor och det var ju riktigt roligt att se hur ni funderar kring bloggar i allmänhet och min blogg i synnerhet. Nu vet jag också lite grann vilka kategorier (matlagning/bakning, loppis och pyssel) som behöver få mer synlighet ett tag framöver. Alltid trevligt eftersom det ger mig också lite inspiration att blogga.

Hoppas ni har en fin start på helgen!

4 reaktioner på ”Blommor och bloggenkät

  1. Blomsterintresset går nog i arv från mor och mormor.
    Hmm, enkäten har jag nog missat men jag skulle gärna få till livs vad du läser och tankarna där omkring.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s