Mina loppisfyndade kivi-lyktor

IMG_0413

 

Jag tog en runda på mina favoritloppisar i Vasa idag. Främst var jag ute efter dessa snyggingar på bilden ovan, Iittalas kivi-lyktor. Scannade snabbt alla hyllor efter dessa och var jag än hittade dem fick de åka ner i korgen. Sen innan jag gick till kassan så gick jag igenom utbudet i korgen och valde ut fem stycken som jag sen köpte.

Tidigare har jag inte tänkt en tanke kring att köpa dessa stilrena små ljuslyktor, men se man kan ju ändra sig. Drömmen är att ha två av varje färg och att sen kunna placera dem tillsammans med Kastelhelmi-lyktorna som jag också suktar efter.

Ja duken som lyktorna står på är också ett fynd från dagens loppisrunda. Men den åker nog in i skåpet i väntan på följande vår.

8 thoughts on “Mina loppisfyndade kivi-lyktor

  1. Tack! 🙂 De loppisar jag mest besöker och som jag oftast hittar något på så är Suviloppis, Ewa&Adam samt Fyndis. Det finns ju nog några andra i stan också, men dem besöker jag hemskt sällan.

   Gilla

 1. Oj men vilket fynd! Jag har nog tyvärr aldrig lyckats hitta kivi-lyktor på loppis. Jag samlar nämligen själv på dem. Vad kostade de förresten per styck? Så att man vet vad folk brukar sätta för pris på dem om man nån gång skulle råka hitta 🙂

  Gilla

  1. Jag märkte att det är de blå, som tydligen inte finns till försäljning längre, som mest finns på loppis. men även andra färger hittade jag. De lyktor som jag hittade på Ewa&Adam igår var allt från 5 till 11 euro igår. Många av dem höll sig där kring 8-9 euro nog. Jag har skrivit upp i telefonen vad de kostar i affär ”på riktigt” så är det bra att veta när man råkar hitta någonstans. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s