Söndagschill

Hej på er! Här går söndagen i lugnets tecken, tvättmaskinen surrar och jag förbereder så smått för en ny vecka. Jag tycker oftast att det är himla skönt att fixa undan inför en ny vecka på söndagar. Är egentligen ganska lat och hushållssysslor står hemskt sällan högst upp på prioriteringslistan. Fast sen så njuter jag mest av att ha fint runt omkring så ja, det gäller att hitta en balans där.

IMG_0423

Idag blir det inte mycket gjort ändå, trivs bäst under filten tillsammans med stickningen. Håller på med ett par långskaftade strumpor åt mig själv. Hade sån beslutsångest vilket mönster jag skulle välja, men nu när jag väl kommit igång så inser jag att enklaste mönstret är det vackraste. Lovar visa er senare i veckan.

Har ett grymt sug efter att få måla också, blompallen på bilden borde få sig en omgång. Nu har jag tittat på det slitna sedan i somras när jag köpte den. Nå, få se hur länge jag orkar hålla mig utan att åka efter färg och pensel till närmaste byggvaruaffär.

Ha en trevlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s