Jag skall måla hela världen…

IMG_0425

I helgen efterlyste jag målarfärg och tillbehör hemma hos mina föräldrar. I morse lastade jag två loppisfynd i bilen och for direkt efter jobbet hem för att måla. Varken vår lägenhet eller vårt garage är målarvänligt, så målandet sköter jag i mitt barndomshem.

Visst har jag läst och sett hur enkelt det är att förändra och ge saker nytt, fräscht liv. Men inte trodde jag att det skulle vara så här roligt. Det är nästan så att jag sitter och scrollar sida upp och sida ner på Findit just nu för att hitta fler saker att förvandla med målarfärg.

När de nymålade sakerna har torkat och är på plats hemma igen så skall jag självklart visa er vad det är som råkat ut för Tikkurilas möbelfärg Helmi.

3 thoughts on “Jag skall måla hela världen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s