#bloggträff14

Idag var en stor dag för den finlandssvenska bloggvärlden, det ordnades bloggträff på fyra håll i landet. Själv deltog jag i #bloggträff14 i Vasa på café Ylikiva. Ett mycket trevligt och synnerligen välbesökt ställe, med tanke på hur många människor som fick vända i dörren eftersom caféet var privatbokat för oss bloggare i 2 timmar.

IMG_0438

IMG_0439

Förutom att äta och dricka gott på loppisfyndande fat och koppar så hann vi diskutera en hel del. Både saker som en läser om/ser på de andra bloggbekantas bloggar och instagramflöden men också saker som rör bloggandet i svenskfinland och hur vi vill att det skall utvecklas.

IMG_0441

IMG_0442

 

Hem kom jag med en hel del inspiration och ny motivation i bagaget. Bloggträffar behövs, både större som #bloggträff14 men även de mer småskaliga med bara några bloggare som träffas och pratar. Bloggandet ger mig så väldigt mycket, den största vinsten är alla dessa fantastiska människor som jag fått komma i kontakt med. Tack!

Vill du besöka de andra bloggarna så hittar du dem här: Maria, Elin, Nadia, Sara, Natalie, Satu, Jenna, Simone, Sofia, Mizza, Ami, Sara, Linnéa, Ann-Sofie, Elin, Nina, Janina, Jonna, Malin och Nina.

11 thoughts on “#bloggträff14

  1. Hade varit så kul att va med på alla fyra 😀 Tyvärr hade jag inte möjlighet att delta i någondera denna gången. Men nästa gång 🙂 Blir roligt att se vad mera det kommer att hända i den finlandssvenska bloggvärlden! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s