Att förändra med lite färg

Jag har två loppisfynd här hemma som länge väntat på att få sig en omgång färg. Förra veckan fick jag äntligen tagit tag i mitt projekt och målade en hel kväll. Blev så ivrig så ytterligare en sak fick vit färg på sig, men den får ni se när den finns ”in action” hemma hos oss sen.

IMG_0456

IMG_0453

 

Blompallen hittade jag på loppisracet i Nykarleby i somras och brölådan köpte jag för rätt länge sen på loppis. Båda var helt acceptabla som de var, men med lite vit färg på sig genomgick de en stor förändring. Supernöjd är jag med resultatet och jag kommer verkligen att måla om fler saker när jag insåg hur enkelt och roligt det är. Vill ni se hur de såg ut innan jag målade om så hittar ni båda grejerna i det här inlägget.

6 thoughts on “Att förändra med lite färg

  1. älskar att måla om loppisfyndade eller på annat vis andrahandsinförskaffade prylar! det känns så otroligt bra att hitta något man gillar och sedan kunna fixa upp det så att det blir ännu mer tilltalande 😛 jag spenderar sommarloven hemma hos föräldrarna uppe i vasa-trakten och brukar ockupera garaget med alla mina möbelprojekt (till pappas olycka) 😉
    fint blev det! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s