Min kärlek till doftljus

IMG_0472

 

Lagom till denna gråa och regniga dag så fick jag hämta ut ett buzzadorpaket. Genom Buzzador får jag möjlighet att pröva och recensera olika produkter. Den här gången var det Airwicks färgändrande doftljus som fanns i paketet.Trevligt med något att pigga upp den grå vardagen med, om än doften är lite tam när ljuset brinner. Har ytterligare ett ljus vars doft påminner om jul, det var något med kanel och äpplen. Skall bli intressant att testa det också och se vad jag tycker om ljuset.

Har tidigare inte alls varit speciellt intresserad av doftljus, men tänk så enkelt det är när du hittar ett doftljus med lätt och bra doft. Bara att tända och njuta. Jag som annars gärna eldar ljus också, för mysstämningen.

4 reaktioner på ”Min kärlek till doftljus

    • Joo, jag har ännu inte hittat något ljus som doftar riktigt mycket, men då har jag inte köpt de allra dyraste heller. Men visst skall det eldas en hel del ljus under den mörka period vi har här i landet.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s