Kallt väder och inredningstankar

Så kom snön och kölden, lika chockerande varje gång fast vi borde vara vana tycker jag. Nå, jag fick nog leta fram varmare ytterkläder och skor idag när jag kom hem, för inte hade jag förväntat mig -12 grader där ute i morse.

8fb339155f985032d8f443ff300cd0d9

Bildkälla: Pinterest

Sitter som bäst och letar inspiration på Pinterest och snubblade över denna vackra bild. Har länge tänkt tanken att sticka en egen sittpuff, eftersom jag tycker att de är så snygga. Borde bara ta mig i kragen och leta upp passande material, men det får nog bli efter resan och diverse annat som är på gång. Märker också att jag dras mer och mer till de naturnära färgerna som grå, vit, svart och brun. Sitter nästan dagligen och surfar runt för att hitta olika alternativ till gardiner, mattor och kuddar. Men det är så svårt att hitta något jag är 100 % nöjd med. Nå, vi fortsätter leta…

Trevlig torsdag!

8 thoughts on “Kallt väder och inredningstankar

 1. Man borde ju kunna klä över en gammal sittpuff på det där sättet också!! Jag som råkar ha en blå (originalfärgen var orange) som jag inte längre gillar färgen på! 😀 jag får nog ta ett snack med min mommo imorgon för att få hjälp (jag får så sjuka axlar av att virka och sticka).

  Gilla

 2. Men jaaah, de där sittpuffarna är ju bara för snygga *önskar sig en* 😀
  Alltid lika roligt med inredningsdetaljer! Men hördu, nu undrar jag också att när kommer nästa videoblogginlägget? 😀

  Gilla

 3. Åååh! Har gått och drömt om en sån där sittpuff hur länge som heslt! Men eftersom vi har två katter har jag dragit mig för att skaffa en, misstänker att katterna skulle använda det som klösbräda 😀

  Gilla

 4. Åhå, -12 grader!! Det va kallt, vi hade typ +1 här i söder men likaväl kom snön, men den försvann lika snabbt 🙂
  Sittpuffar är jätte fina 🙂 Blir roligt att se hur din blir, önskar jag va lika duktig på att sticka 🙂

  Gilla

  1. Det blev nog betydligt varmare under dagen, men när jag for i jobb imorse visade mätaren – 10 grader. Jepp, skall verkligen visa hur puffen blir sen när jag börjar på. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s