Happy monday light

IMG_0495

 

Happy monday! Idag hämtade jag ut ett litet paket från posten, jag har nämligen beställt happy lights via ebay. Okej att det tog rätt länge innan jag fick dem levererade, men för halva priset av vad de kostar här hemma så är jag supernöjd. Sitter nästan redan och funderar på vilken färg följande slinga skall ha, fast då kanske jag prövar på att göra egna.

Å hör ni vad roligt att finlandssvenska bloggare har fått en egen blogg nu också. Det blir förhoppningsvis lättare att hitta nya intressanta bloggar och att vara lite mera uppdaterad vad som händer i bloggvärlden från och med nu. Gruppen på facebook är ju också bra, men en försvinner ju lätt i mängden där. Själv håller jag förresten på att tidsinställa en del inlägg åt er att läsa medan vi far till söderns värme här snart. Få se vad som dyker upp då..

Trevlig måndagkväll!

6 thoughts on “Happy monday light

  1. Mina två slingor är också från Ebay/Thailand 🙂 kanske inte lika praktiska som de äkta men absolut lika fina och så mycket billigare, tre till priset av en typ 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s