Flyttlasset går..

IMG_0489

 

Helgen är äntligen här, helgen när vi får flytta in i vår alldeles egna lägenhet! Jag har på känn att det kommer ta ett bra tag innan vi bott in oss, men jag lovar ge er några tjuvtittar på hur det skall se ut hos oss. Men så länge vi bär lådor, möbler och städar två olika lägenheter så får ni kika på min katt, Lilla Py.

Hon älskar att krypa ner och mysa i alla slags lådor, påsar och väskor. Snacka om lycklig kisse när jag var hemma hos föräldrarna och hämtade fler flyttlådor här om veckan. Hohho vad mycket grejer jag hunnit samla på mig. Nå, efter julen skall jag försöka sälja bort lite saker igen.

Trevlig helg!

2 thoughts on “Flyttlasset går..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s