Monday snapshots

IMG_0522

Min mormor sa alltid att det syns på trappan vem som bor i huset.

Måndag igen då, helst skulle jag nog bara vara hemma och fixa med vår fina lägenhet. Men för att det skall bli något fix så behöver det ju komma in slantar också. Det mesta av ”pyntet” har jag ju förstås från tidigare men mattor samt gardiner är det värre med. Tur att jag får göra det enkelt för mig och lägga upp julgardiner i vardagsrumsfönstren.

IMG_0524

 

Min sambo fyller år idag, så ikväll har vi haft hans familj med respektive på kaffekalas och husesyn. Riktigt trevligt om  än sittplatserna inte var de mest bekväma. Men, sofforna borde med tur komma nu i slutet av veckan. Å det hoppas jag verkligen, för fredagsmys och söndagsslapp i gungstol börjar vara lite uttjatat.

Hoppas ni får en fin måndagkväll!

6 thoughts on “Monday snapshots

  1. Hahaha, alltså det där om att man ser på trappan vem som bor i huset stämmer ju! Känner mig så träffad. Gissa vad som finns på vår trappa. Tusen leksaker, en barnsopkvast, femton mössfällor samt två torkade ljungkrukor. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s