Torsdagsgodis från Foodie living

IMG_0529

Produkten finns att köpa hos Foodie living

Jag vann ju ett presentkort till Malins Foodie living-shop och kunde förra veckan hämta en påse fylld med en hel del intressanta varor. Dessvärre var några av sakerna jag beställt slut i lager, så jag väntar ännu på något innan jag kan visa er vad jag valde ur shopens sortiment.

De chokladdragerade bären från Renée Voltaire var så jättegoda så de åt jag upp i ett nafs här tidigare ikväll. En produkt som jag verkligen kommer köpa fler gånger när jag har vägarna förbi Malins nyöppnade affär i Sundom. Kan gott tänka mig att duka fram dem som kaffedopp när en får gäster, eller varför inte köpa och ge som julklapp istället för Fazer chokladaskarna.

Se det som ett tips!

2 reaktioner på ”Torsdagsgodis från Foodie living

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s