Grönväxter och söndagsuppdatering

Plötsligt är det söndag och den här bloggen har stått tom hela helgen. Det har suttit i ett med en massa roliga saker att göra sedan jag kom mig hem från jobbet på fredag eftermiddag. Det har varit julfest på restaurang Ädelbragd, morgongym på lördagen, en vända på stan och en hel del umgänge med fina människor.

IMG_0574

Bland annat tog jag en sväng via Amalia i Vasa igår. Hade sett den perfekta grönväxten när vi besökte 1 h + kök här tidigare i november. Kvinnan i kassan förstod vad jag menade när jag förklarade mitt ”dilemma” och visade mig till en växt som jag tror att hon kallade peperomia. Nå, hur som helst så köpte jag två och de pryder nu vårt kök.

IMG_0576

 

Jag kanske har sagt det förr, men jag älskar vårt nya kök! Något som jag dock inte är så förtjust i just nu är tanken på att våra soffor vi beställde för 6 veckor sedan inte har dykt upp än. Tydligen har det blivit något trubbel med beställningen så varken fabriken eller företaget vi köpt av vet var våra soffor är eller om de ens blivit tillverkade än. Typiskt!

Ha en skön söndag!

4 reaktioner på ”Grönväxter och söndagsuppdatering

  1. Ååh så störande med sofforna! Vi fick vänta närmare två månader istället för två veckor på vår säng för några år sedan. Dessutom fick vi hela tiden höra ‘den kommer nästa vecka’ så den repliken blev riktigt uttjatad. Hoppas det klarnar och att ni får sofforna snart! Ni har köpt en fin lägenhet och jag tycker också om köket!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s