The master bedroom

En av sakerna jag älskade från första stund med den här lägenheten var stämningen i sovrummet. Väggfärgen, fondtapeten och den stora klädgarderoben med belysning. Idag fick jag äntligen beslutat mig för att hänga upp en av de få gardiner som passar till nya fönstrens mått. Samtidigt så passade jag på att knäppa några bilder så att också ni får se vilket fantastiskt sovrum vi har.

Tanken är att införskaffa långa gardiner, men jag vet bara inte i vilken färg (beige, grå, vit?). Små mattor att ha vid sidan om sängen, en helfigursspegel samt nya sängbord och sänglampor står högt på önskelistan också.

 IMG_0580

IMG_0581

IMG_0583

IMG_0584

IMG_0585

IMG_0586

 

I vårt sovrum finns också en stor ”skrubb”, förvaringsmöjligheter finns det gott om i vårt nya hem. Prylsamlaren i mig tackar för att de varit kloka nog att lägga in skåp och skrubbar här och var.

6 thoughts on “The master bedroom

  1. Va fint hem och vad fint sovrum, det ser nästan ut som hos oss, vårt sovrum är också ganska litet med en klädskrubb vid fotändan. Ska bli spännande att se vad du gör av rummet 🙂 har ni köpt eller hyr ni? har ni själva renoverat eller är det från tidigare? Måste vara jätteroligt att få börja om på något nytt och fräscht och kanske slänga grejjer man aldrig använt.

    Gilla

    1. Tack! Jag kommer nog inte att ändra sovrummet så riktigt mycket, mest förändra med olika textilier och andra inredningsknep.Vi köpte radhustrean nu i höst och den var riktigt bra ytrenoverad sedan tidigare, så vi behöver egentligen inte göra något alls.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s