Inredningsdilemma; skänken i hallen

IMG_0593

IMG_0591
Den passar som hand i handske där i vår hall, min fina skänk. Samtidigt har jag väldigt svårt att hitta passande inredningsföremål till den. Kanske en större lampa, en burk/skål för alla småprylar som det inte syns genom och någon annan sorts blomma. Å tavellisten sen, vad vill jag ha där? Tur att jag inte behöver ha så bråttom med att hitta något passande till den. Fast visst kliar det i mina inredningsfingrar och jag skulle helst vilja ha en passande förändring nu direkt. Hohho vilka i-landsproblem denna tisdag!

En reaktion på ”Inredningsdilemma; skänken i hallen

  1. Ping: Vårt hem i tre år – Fina Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s