Julen står för dörren

Min största inspirationskälla är nog Pinterest, ett fantastiskt socialt medie där du kan hitta det mesta. Nästan dagligen sitter jag en stund och pinnar olika slags inspirationsbilder, allt från inredning till träning eller varför inte något tänkvärt citat.

Den senaste tiden har jag letat en hel del julinspiration via Pinterest. Visst har jag en del julsaker och många av dem skall få komma fram så småningom. Samtidigt är det trevligt att få lite nya intryck och tips på hur du kan inreda inför stundande högtid. Jag samlade några favoritbilder i ett litet collage. Mest ovanligt är väl kanske att de nästan alla går i naturlig färgskala och inte det där julröda som jag brukar gilla. Ja, det återstår att se hur vårt julhem ser ut i år.

Julcollage

 

Bilderna hittar du på Pinterest om du söker på Skandinavisk jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s