Hej från det obloggade hörnet

Alltså en ska inte ropa hej förrän en har klivit över ån, ni vet. Men jag börjar faktiskt se en liten ljusning nu ändå. Helgen gick åt till att vara stundvis arg och stundvis besviken över servicen vi fått från en av Vasas möbelaffärer.Lång historia kort så beställde vi soffor i oktober, leveranstid 3-4 veckor, vi har inga soffor än. Men nu har vi blivit lovade lånesoffor i väntan på våra, som borde levereras i januari. Jeij, jag behöver inte fira jul sittandes-på-golvet.IMG_6728

IMG_6730

 

I det halvtaskiga kvällsljuset ser ni vårt halvfärdiga vardagsrum, sett från terassdörren och från gaveln av köksön. Jag älskar tapeterna, sambon hatar dem! Nå, om företaget håller vad de lovat så levereras dessa soffor till oss på torsdag. Vilket betyder att det oinredda hörnet av lägenheten, som jag stört mig på sedan vi flyttat hit, äntligen kommer att bli klart! Hallelujah! Jag kommer dansa fuldans och springa omkring och pynta skiten ur vardagsrummet hela fredagkvällen.

Lyckan, här kommer jag!

5 reaktioner på ”Hej från det obloggade hörnet

 1. Ping: Att få sitta bekvämt | fina Christina

   • Good to know. Jag har hört samma sak. Överhuvudtaget har jag inte mycket till förtroende för möbelaffärerna i den här stan. När vi köpte våra soffor för 7-8 år sedan (från Stemma) marknadsfördes de som inhemska, tillverkade i Lahtis. Priset vart också därefter. När sofforna sedan dök upp, hade gubbarna som bar in dem väldigt bråttom med att slita bort plasten de var inpackade i, men jag hann ändå se att det stod att sofforna var tillverkade i Kina!
    När vi sedan ringde affären, påstod de att de inte visste att tillverkningen flyttat utomlands (vilket jag inte tror på en sekund), och vi fick tillbaka 10 % av inköpspriset. Om dessa inte hade varit de ens sofforna i stan som jag gillade, hade jag lämnat den tillbaka.
    Vi har också fått vänta i en halv evighet bl.a. på madrasser från Asko.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s