#decemberkärlek

Det pågår en kampanj i den finlandssvenska bloggvärlden, en chans att försöka sprida lite ljus och kärlek i vår annars så mörka tid. Det har varit en hel del diskussioner kring näthat på bloggarna den senaste tiden och ur detta föddes idén hos Carro och Janina att starta kampanjen #decemberkärlek. Jag blev i min tur utmanad av svenska Carro att sprida lite kärlek och ljus i bloggvärlden.

Min decemberkärlek kommer detta år att gå till två personer, ett rätt självklart val egentligen när jag tänkte på denna hashtag. Jag har nämligen två riktigt fina barndomsvänner, eller ja egentligen en hel drös fina vänner. Men två som alltid varit och alltid kommer vara speciella, Ida och Lisso.

2013-06-18 Kompisfotografering - sv - (54)

Vi har ganska långt hängt ihop i vått och torrt ända sedan småbarnsåren. Visst har det funnits perioder när jag inte haft så väldigt mycket kontakt med dem, men jag vet alltid att jag kan vända mig till dem. Och jag hoppas tjejer att ni vet att ni kan komma till mig också om det är något. Vi skrattar, gråter, festar, kramas, dricker vin och svettas (tränar) rätt mycket tillsammans. Delar livet små och stora vedermödor och alla knasiga minnen från ungdomsåren.

Det är guld värt att få ha er som vänner och jag hoppas att vänskapen består ända till graven.

Nu ger jag den kärleksfulla stafettpinnen #decemberkärlek vidare åt Silje, Sandra och Nadia. Varsågoda tjejer, sprid lite kärlek ni också.

5 reaktioner på ”#decemberkärlek

  1. Pingback: Bloggåret 2014 | fina Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s