Tvåtusen15

IMG_6975

 

Det blev ett fint avslut på det gamla året och en mycket bra början på det nya. Vi åt, drack och skrattade en hel del, lägg till den ena efter den andra vackra raketen vid tolvslaget så har ni vårt firande. Bilden må vara lite suddig, men ljuset raketen avspeglar i isflaken är fantastiskt.

Vi pratade nyårslöften och huruvida vi lyckats hållas oss till de löften eller förväntningar vi hade inför 2014. En del av oss hade lyckats bättre än andra. Å i många fall blev det inga nya löften avlagda vid tolvslaget det här året heller. Fast visst är det trevligt att sitta och fundera lite på grejer som en kan försöka tänka lite extra på de där 364 dagarna som ligger framför oss.

I år skall jag försöka tänka lite mer så här:

 • Tänka efter först, lova sen!
 • Minimera intaget av sötsaker och maximera riktig mat.
 • Läsa böcker, åtminstone en per månad. När 12 böcker är lästa kan vi lägga nästa mål.
 • Fortsätta ha samma positiva känsla för träningen.

Samtidigt finns det ju en del praktiska saker jag vill åstadkomma under året också. Tapetsera och inreda vårt extra rum, planera och börja fixa till drömträdgården, utveckla mitt fotograferande, plastbanta i köket, sälja bort fler överflödiga grejer och handarbeta mera. Ja, sen skulle jag ju gärna se att vi skaffade hund också, men det är ju inget som en går och gör bara så där.

Hur har ert 2015 börjat? Avla ni några löften vid tolvslaget?

5 reaktioner på ”Tvåtusen15

 1. Ping: tvåtusen15 part two | Fina Christina

 2. Låter som ett riktigt bra nyår 🙂 jag brukar inte avge några löften. Tycker att det oftast funkar bättre att ”lova saker” andra gånger under året. Det brukar hålla bättre då för mig 🙂

  Gilla

  • Jag har nog väldigt svårt att avge specifika löften också, det känns bättre om jag kallar det riktlinjer eller något, för då känns det inte så hemskt om man tar ett sidospår mellan varven. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s