2014s sista bakverk, cheesecakekladdkakan

image

 

Vilken grym beslutsångest jag hade när jag lovat fixa efterrätt till kompisgänget på nyårsafton. Googlade som ett fån, bläddrade i mina receptböcker och skrapade mig i huvudet. Till sist klickade jag mig in på en av de sparade länkarna i kategorin bak- och matlagningsbloggar, baktokig.

Hon har en massa mumsiga recept på sin blogg, men just den här gången fastnade jag för cheesecakekladdkakan. To die for! Jag valde att balansera upp allt det söta med havtorn och det mina vänner, var en riktig vinnare. Synd bara att vi alla var så mätta från de andra godsakerna vi åt så kakan blev lite väl mäktig. Men resterna dagen efter var smaskens!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s