Kärleken till dej, den består.

IMG_6547

 

Här är vi då, jag och min andra hälft, sambon. Det är en speciell dag idag, det är nio år sen vi satte oss ner på riktigt och drack kaffe i Vasa. Massor har hänt sen dess och idag bor vi ju i vårt egna hem. (Eller bankens, om man frågar honom. Fniss..)

Vi var ju väldigt unga när vi en gång tog steget och blev ett par, men jag vill påstå att kärleken bara växer sig starkare ju längre två människor lever tillsammans. Den utvecklas på ett annat sätt också. Visst har vi haft och har våra duster ibland. Men det finns ingen människa som får mig att skratta lika mycket eller som jag känner mig så trygg med som han.

Nio år, det är en lång tid. Jag hoppas det blir det femdubbla till,minst.

6 thoughts on “Kärleken till dej, den består.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s