En plats för mys och tv-tittande

Tanken var att blogga bilder från vårt vardagsrum igår, livet kom emellan. Jag hade flyt hela dagen igår kändes det som, plockade, städade och läste lite däremellan. Har två bra böcker jag skall tipsa er om snart. Vi hade så pass mycket extra energi båda två att vi började riva tapet av vägg 1 i vårt extra rum. Så idag när jag bloggar är den stora svarta väggen borta.

Men det var ju vardagsrummet jag ville visa er. När t.o.m min ointresserade sambo tycker att jag fått till det bra inredningsmässigt i vardagsrummet, ja då måste det vara bra. Visst är jag lika nöjd som han med rummet, de nya naturvita gardinerna är verkligen vackra. Känner att de får hänga där nu enda tills jag plockar fram julgardinerna igen.

IMG_7028

IMG_7029

IMG_7033

IMG_7030

IMG_7036

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s