Handledsvärmare

Min mamma önskade sig ett par handledsvärmare i julklapp. Jag råkade ha garn hemma och letade länge efter ett passligt mönster. Hitta sist och slutligen ett som föll mig i smaken hos Drops. Slutresultatet blev kanske inte det allra bästa, jag kunde kanske ha valt ett annat garn. Eller så var det helt enkelt p.g.a min ovana att sticka handledsvärmare. Jag är nog mer sock- och vanttypen. Ah, allt kan väl inte gå som på Strömsö heller..

Men nöjd blev hon, min mamma, och det är huvudsaken.

IMG_6801

2 thoughts on “Handledsvärmare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s