Vardagsrumba i köket

Okej, nu har vi hunnit leva i vardagen efter julfirandet en vecka. Jag har hunnit komma tillbaka i rutiner och ser verkligen framemot en relativt lugn vår. Mest ser jag framemot att få satsa på träningen och matlagningen. Dessa två komponenter tillsammans med lugna kvällar hemmakring och lite annat program tror jag skall få vara ledorden för våren 2015.

Nåväl, det var ju inte det jag skulle fundera med er kring ikväll. Jag är på jakt efter lättlagad och god vardagsmat. Ni vet de där rätterna som inte tar en evighet att laga, som inte kräver en massa underliga ingredienser och som smakar fantastiskt! Vad äter ni under vardagskvällarna? 

Själv är jag inte så duktig på att fixa mat åt mig själv, men strävar efter att bli duktigare. På veckans meny står bl.a. lax och potatismos och tomatsoppa för min del. Snälla ge mig tips på vardagsmat!

10 thoughts on “Vardagsrumba i köket

    1. Soppor är nog goda. Tyvärr äter vi soppa 2 ggr/vecka på jobbet så att göra dem hemma lockar inte riktigt. Men kräftsoppan du skrev om har jag faktiskt tänkt pröva. 🙂

      Gilla

  1. Linssoppa, hur enkelt och gott som helst. Serveras med en klick crème fraiche. Har också börjat ta mig an köttsoppan på ”äldre dar”. Använder man frysta grönsaker är den klar på 10 minuter. Kör med köttärningar som steks och kastas ner i soppan. Lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s