Sökes: handarbetsinspiration

Handarbetsinspirationen lyser med sin frånvaro, fast jag har det första svenska Novita numret på soffbordet och en massa märkta bilder på Pinterest. Vad gör man såna gånger? Plockar lite i de många påsar med garn vi fick av moster, broderar på en julkalender som syster gav mig för evigheter sen eller fortsätter leta inspiration.

Jag har flera nystan vitt akrylgarn, funderar på att sticka/virka en filt av dem, eller kanske en kofta. Jag har också några nystan av ett fantastiskt blått garn, jag tänker en vacker virkad spetsduk. Men ja, det gäller att hitta inspirationen eller mönster till båda dessa för att det alls skall kunna bli av.

Här hittar du min virkinspiration, stickinspiration och här blogginläggen om vad jag åstadkommit inom nämnda kategorier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s