Ett besök hos Alla Tiders Antikt

På Strengbergsgatan 5, i samma hus som Cityloppis finns en liten trädörr som leder ner i en källare. Vi var inte ensamma om att tveka att gå in berättade ägaren Katarina. Många funderar nog vad månne som finns där bakom dörren och om de överhuvudtaget vågar kika in. Och är det faktiskt genom den där lilla dörren man skall in?

IMG_7101

IMG_7094

Jag kan berätta för er vad som finns, paradiset! Speciellt om du är en sådan person som dras till vackra gamla saker, då rekommenderar jag ett besök hos Alla Tiders Antikt. Jag har haft en förkärlek för gamla prylar ett bra tag nu. Vid ett skede så var en av mina drömmar att renovera en gammal stuga och inreda den. Som tur fick min sambo mig på andra tankar.

IMG_7091
IMG_7093
Just den här gången blev det inget köp för vår del, men visst fanns det en del vackra saker där som gärna fått bli i min ägo. Det stora skåpet kanske skulle passar bra istället för skrivbord i vårt blivande arbets/gästrum och de grå lådorna med glasfront var också väldigt vackra. Att bara gå runt och titta och njuta av de vackra sakerna och få sig en pratstund kring inredning och gamla grejer var trevligt.
IMG_7088IMG_7096

8 thoughts on “Ett besök hos Alla Tiders Antikt

  1. Tack! 🙂 på facebooksidan Alla Tiders Antikt finns min telefonummer, så hör gärna av er om ni är påväg till Jakobstad en annan dag än Lördag så bokar vi in en tid.
    H: Ägaren Katarina.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s