De senaste loppisfynden

IMG_7127

 

Varken marmor- eller metalltrenden har fallit mig i smaken, hakar jag på trender så blir det alltid i det senare laget. Jag har tänkt spana efter små, enkla ljusstakar att sätta stearinljus i. De stora blomster som jag har från Ikea har jag tröttnat på för länge sen.

I en hylla vid ett av Jakobstads loppisar kom dessa två små söta mässingsljusstakar emot. Två små som jag inte kunde motstå. Duken, den hittade jag sen i en annan hylla och färgskalan kändes helt rätt för mig och vårt hem. Mina svagheter när jag besöker loppisar är textilier i första hand och sen annat smått krafs som jag råkar hitta.

 

IMG_7128

 

Jag kanske klarar mig med två, råkar jag hitta fler liknande är det bara roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s