Bloggkväll vid Amalia i Vasa

Inlägget är i samarbete med Amalia

Jag tyckte det var på tiden att vi Vasabloggare fick en chans att träffas och se något av Vasa. Så igår hade jag fixat ihop en bloggkväll vid härliga blom- och presentaffären Amalia. Ägaren till affären, Anna, råkar jag känna så smått från tidigare och det var väldigt roligt att träffa henne nu igen.

IMG_7159

Vi var 14 bloggare som samlades för att lyssna till Anna och Ylva som berättade kort om Amalia, om vårens inrednings- och växttrender och så fick vi förstås gå loco i affären. Bland annat tipsade Anna om lättskötta grönväxter och hur jag och Linda skall ”glömma bort” våra orkidéer ett tag för att få dem att blomma om. Amalia är en sån där butik var du kan gå in och finna inspiration eller varför inte hitta en vacker blomma eller någon trevlig sak åt dig själv eller någon i behov av en gåva.

 IMG_7150
IMG_7143

IMG_7151

 

Amalia har ett instagramkonto som du hittar här, en hemsida som finns här och fysiska butiker i Vasa, Oravais och Nykarleby. Tack bloggtjejer för igår, det blir nog ett nytt tillfälle senare i vår!

Ps. Kika in hos de andra bloggarna för att ta del av deras bilder och tankar kring kvällen: Caroline , Linda , Sara , Pamela , Malin , Nina , Elin

6 thoughts on “Bloggkväll vid Amalia i Vasa

  1. Med ”glömma bort”, menar du helt och hållet då? Att man inte heller ska vattna dem? Min orkide har tappat typ allt som är grönt utom ett blad och jag befarar att den håller på går i graven.

    Gilla

    1. Ja, så var det nog… de behöver en vilopaus från vattningen också. Fast det låter lite som att din håller på att gå i graven trots allt. Mina har nog alla blad kvar ännu men ser ganska trötta ut.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s