Stickinspiration i postlådan

Inspirationen att handarbeta har lyst med sin frånvaro sen vi flyttade. Det verkar som om jag packade ner den i någon låda och glömde packa upp den sen. Redan före jul köpte jag första numret av Novitas sticktidning på svenska, tidigare har den ju enbart funnits på finska. Med i tidningen fanns också en liten lapp så att man kunde beställa fler nummer.

 IMG_7225

Det fanns många fina stickbeskrivningar och någon enstaka virkbeskrivning i tidningen. Så många fina alster så jag har haft väldigt svårt att bestämma mig för vilket plagg jag skall sätta stickorna i först. Nu när jag plötsligt har två nummer av denna tidning blev det ju genast svårare. Någon sorts tröja eller kofta blir det i varjefall, de marina plaggen i det nyaste numret var riktigt fina. Eller varför inte tröjan på omslagsbilden.

 

2 thoughts on “Stickinspiration i postlådan

  1. Hej! Jag är på jakt efter ett bra koftmönster. Kanske du kan smygtipsa ifall det finns något trevligt mönster i Novita-tidningen. 😉 Isåfall måste jag gå och köpa den asap. 🙂

    Gilla

    1. Nog fanns det ett och annat koftmönster i tidningen. Själv kommer jag sticka en kofta ur det första svenskspråkiga numret som kom före julen. Men det fanns en jättefin korallfärgad kofta i det senaste numret. Du kan ju alltid ”provläsa” i affären. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s