Ljuset, nu återvänder det

IMG_7279

 

Ljuset, det återvänder nu för varje dag som går. Idag har jag njutit av solen genom fönstret, samtidigt som jag ignorerat allt damm som virvlar runt. Både jag och mina grönväxter är mycket glada över de ljusa timmarna. Känns som om jag inte hunnit vara hemma under dygnets ljusa timmar på väldigt länge, så det var fantastiskt att få se vårt hem bada i solljus. Ännu mer fantastiskt blir det när vi äntligen får klart vår renovering och jag slipper ha alla möbler och golvlister huller om buller.

Vad roligt förresten att ni är så många som kikar in här varje dag. Tack! Hoppas ni får en fortsatt skön söndag.

5 thoughts on “Ljuset, nu återvänder det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s