Två favoritkonton på Pinterest

pinterest jag

Skärmdump från mitt konto.

Jag har nog varit en Pinterest-nörd i över ett år nu kanske. Pinterest är kort och gott ett ställe var du kan samla inspirerande bilder i olika ”mappar” eller anslagstavlor. Du kan skapa moodboards, inspirationboards eller varför inte en önskelista. Du kan följa andra personer och ser då vilka bilder de sparar. Jag gillar Pinterest för att där finns något för alla. Jag följer i nuläget inte så hemskt många personer, men vill idag plocka fram två favoritkonton åt er.

pinterest hildur

 

Skärmdump från Hildurs konto.

Ett av de inspirerande konton jag följer är Hildur Blad, hon driver också bloggen fixa & dona. Hildur har ett mycket intressant flöde och lägger upp massor av olika, varierande bilder. Allt från inredning till olika visdomsord och annat intressant. Jag sparar ofta bilder som Hildur har sparat, hon har en stil som passar ihop med min.

pinterest två trappor

 

Skärmdump från Två Trappors konto.

Ett annat intressant konto som jag gärna också sparar bilder från är Två Trappor, precis som hos Hildur så finns här en salig blandning av vackra och inspirerande bilder. Nästan varje gång hittar jag någon bild att spara vidare i någon av mina anslagstavlor.

Det som tilltalar mig i dessa två konton är enkelheten, färgerna och stilen. Som tidigare nämnt så finns det många, många fler spännande konton att följa, bilder att spara och anslagstavlor att skapa. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Finns du på Pinterest? Skriv en kommentar med en länk till ditt konto så får jag kika in hos dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s