En oinspirerande lördag

Hej och hå, maken till ointressant lördag är det länge sen jag sett. Att behöva gå omkring och tända lampor och ljus redan kl. 13 känns ju inte heller så inspirerande. Planen idag var att fotografera vårt hem, men ljuset var verkligen inte på min sida. Jag hoppas kunna dela med mig av bilderna imorgon istället. För igår, igår köpte jag gardiner. Det blev blåa till köket och grå till vårt arbetsrum/gästrum. Nu är det också klart, å vilken känsla när allt faller på plats.

En fin lördag, till er som kikar in!
IMG_7424

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s