Ett vårfräschare hem

IMG_7433

IMG_7452

Jag trodde inte att det blå skulle komma tillbaka till mig så där snabbt. Plötsligt så har små blå grejer börjat smyga sig in, allt från klarblå, till ljusblå och turkos. När jag var yngre var blå verkligen en stor favoritfärg. Pricken över i:et blev nog de nya gardinerna till köket med blå blommor på. Å så de blå/gröna tabletterna på bordet, ett impulsköp tidigare i vinter som nu visade sig riktigt perfekta där. Tids nog kanske det kommer någon blå kudde i soffan också. Istället för de grafiska vita och svarta som finns där nu.

2 reaktioner på ”Ett vårfräschare hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s